Мощен концерн проявява много сериозен интерес към Левски.Компанията отскоро е

...
Мощен концерн проявява много сериозен интерес към Левски.Компанията отскоро е
Коментари Харесай

Обещават огромен бюджет и нов стадион на Левски

Мощен тръст демонстрира доста сериозен интерес към Левски.
Компанията неотдавна е почнала да развива активност и в спорта, като към този момент има акциите в един от известните клубове във Висшата лига на Англия.

Разговорите с управлението на Левски са почнали още през месец март, като те са в посока закупуването на акции на клуба.

Потенциалният нов вложител е декларирал подготвеност да се заеме с построяването на нов стадион и да обезпечи задоволително средства на отбора, воден от Станимир Стоилов, за офанзива на шампионската купа през идния сезон.

Все още не е ясно дали договорката ще се реализира и какъв брой време ще отнеме това, само че съгласно информация на „ Тема Спорт” двете страни са в заключителната фаза от договарянията.

В Левски имат и други разновидности и по тази причина на този стадий избират да изчакат още малко, преди да вземат дефинитивно решение.

В околните седмици от „ Герена” ще решат какви стъпки да подхващат по отношение на собствеността на клуба. Едно е несъмнено – има деклариран доста сериозен интерес.

И хубавите месеци, които изживяват почитателите на Левски, може да добият още по-големи мащаби през лятото.

Пълните игрища, всички дарения и интензивност на сините последователи са привлекли вниманието на мощния претендент за клуба.

Близо година откакто синята част на България не спеше в продължение на два месеца, до момента в който Джо Диксън се опитваше да убеди Наско Сираков в желанията си, наподобява, че и това лято ще бъде вълнуващо за всички почитатели на сините.

Този път кандидат-купувачът наподобява внушително и анонсът е за бюджет, който ще прати Левски в друга финансова орбита.

Става въпрос за интернационална компания, която неотдавна стъпи и в България, а притежателят й е източноевропеец.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР