"Монтана" завърши 1:1 при гостуването на лидера "Царско село" в

...
"Монтана" завърши 1:1 при гостуването на лидера "Царско село" в
Коментари Харесай

Монтана взе точка при гостуването на лидера Царско село

"Монтана " приключи 1:1 при гостуването на водача "Царско село " в 26-ия кръг на Втора лига. Тимът на Ферарио Спасов стартира по-добре срещата, само че бе посрещнат с брутални деяние от домакините. Още в 4-та мин. Хашев бе украсен в жълто за жестоко нарушаване против Балджийски, при което халфът дълго остана на терена. В 6-та мин. Руйчев опита с двата крайници да контузи съществено Коконов, само че реферът Железов не отсъди нищо. В 10-та мин. Минчев от "царете " би с глава на 5 метра над вратата. В 15-та мин. и Павел Петков опитва да пробие защитата на гостите, само че шутът му мина над оградата и полетя към близкия софийски квартал. В 18-та мин. Стефан Цонков уцели гредата зад Филип Димитров. В 32-та мин. вратарят улови топката пред погледа на монтански нападател. В 33-та мин. сътрудника му Ивайло Василев избави по прословут метод голов удар с глава към своята мрежа. Георги Хашев засече остро центриране от корнер, при което вратарят с тяло препречи пътя на кълбото. В 35-та мин. Владимир Айтов можеше да вкара, само че се размина с топката след пробив по фланга и центриране на Тони Тасев. В 38-та мин. беше анулиран гол за "Монтана ". Коконов шутира мощно в напречната греда, след което кълбото тупна пред голлинията. Отскочилата топка беше довкарана от Сергей Георгиев, само че попадението бе анулирано поради засада на неговия създател. В добавеното време на първата част Иван Коконов направи комичен Хашев и го преодоля, мушкайки кълбото сред краката му. Последва удар от упор, който беше избавен от вратаря на "царете " Филип Димитров.
В 53-та мин. Павел Петков проби и центрира, само че Димитър Петков не можа да засече във вратата на гостите. В 55-та мин. Балджийски стреля остро, само че топката се удари у капината Михов и се върна към центъра на терена. "Царско село " поведе в 59-та мин. Георги Минчев заби топката в мрежата, откакто при центриране от ъглов удар вратарят Василев увисна. Гостите претендираха за нарушаване в офанзива на Георги Хашев, само че реферът Железов не видя такова. Монтанци реагираха като ужилени, а Ферарио Спасов вкара в игра бранителя Тодор Колев и нападателя Йордан Йорданов. В 64-та мин. Тони Тасев се опита да си изпроси дузпа, само че си заслужи жълт картон след откровена симулация. В 68-та ми. Хашев събори Коконов на границата на наказателното поле, а Тасев стреля остро от фаула в долния десен ъгъл. Димитров обаче с котешки инстикт мазета в корнер. В 75-та мин. Тодор Колев падна в пеналта, само че реферът не даде дузпа. В 77-та мин. гостите още веднъж имаха опция да вкарат след центриране на Колев, само че Михов би неопределено. Резултатът беше подравнен в 81-та мин. Димитров отби топката при удар от упор, само че Атанас Илиев с добавка от близко забоде кълбото неспасяемо в мрежата за 1:1. В 87-та мин. той пропусна да се трансформира в воин на мача. След центриране на Колев отдясно, нападателят с глава стреля на сантиметри край вратата от 5 м. В 88-та мин. Тасев проби до аутлинията и върна топката, само че не се откри негов съотборник, който да я засече. В 89-та мин. реферът Валентин Железов не се поддаде на провокациите за дузпа на "царете " и не отсъди такава при опит на Диков да си я изкара. Съдията беше заобиколен от домакините, само че не промени решението си. До края на мача играта се изнерви, а Георги Хашев беше изпъден за втори жълт картон.
За "Царско село " излязоха: Филип Димитров, Марио Петков, Тейнур Марем, Димитър Руйчев, Георги Хашев, Димитър Петков, Антонио Георгиев, Георги Минчев, Павел Петков, Божидар Кацаров и Светослав Диков.
За "Монтана " стартираха: Ивайло Василев, Даниел Георгиев, Иван Михов, Стефан Цонков, Кристиян Димитров, Владимир Айтов, Саргис Шахинян, Тони Тасев, Сергей Георгиев, Борислав Бладжийски и Иван Коконов.
"Царско село " е на върха с 54 т., пред "Ботев " /Вр/ с 52. Трети е "Локомотив " /Сф/, който има 51 т., а "Монтана " е на 4-о място с 47 т.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР