Моноспектакълът За любовта и всичко останало“ на Иван Тодоров ще

...
Моноспектакълът За любовта и всичко останало“ на Иван Тодоров ще
Коментари Харесай

„За любовта и всичко останало“ – моноспектакълът, който разкрива стремежите и терзанията на човек, търсещ ежедневно собственото си щастие

Моноспектакълът „ За любовта и всичко останало “ на Иван Тодоров ще бъде показан на 22 ноември /вторник/ от 19.00 часа в залата на Общински куклен спектакъл – Благоевград.

„ За любовта и всичко останало “ е една смешна и неуместна изповед на човек, който се бори всекидневно за правото на обич и с ужаса от самотата. Основни тематики и опорни точки на този монолог са: фамилията, влюбването, правото на благополучие, човешките недостатъци, зависимостта от алкохола и най-много – огромната любовна история. След дългогодишни опити да разбере какво е любовта и за какво тя постоянно му се изплъзва, героят открива по мъчителен метод, че може би повода е в него и нещо би трябвало да се промени.

Текстът е на Яна Борисова, режисьор е Вежен Велчовски, композитор – Милен Кукошаров, а сценографията е дело на Кирил Наумов.

Спектакълът е сбъднат с поддръжката на Национален Фонд Култура, Владимир Карамазов, Мартин Ташев, Розана Стоянова и Ангелина Белчева.

Билети могат да бъдат закупени на място или от каси на ИзиПей в страната.

Ограничен брой ПРОМО билети – 20% тук: https://bit.ly/3Uvcuz8

Резервации на телефон: 0889774780.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР