Монитор > Николета Тодорова заема мястото на победителката.Причина за предаването на

...
Монитор
> Николета Тодорова заема мястото на победителката.Причина за предаването на
Коментари Харесай

Отнемат короната на нашата Мис Вселена заради крехка възраст

Монитор > Николета Тодорова заема мястото на победителката.Причина за предаването на короната стана нежната възраст на хубавицата от Русе. Мира е единствено на 17 години, което е в прорез с политиката на състезанието всички претендентки да са навършили пълноправие. Поемам изцяло отговорност за създалото се неразбирателство. Същата вечер бяха определени представителките на няколко състезанието, измежду тях и Мис Свят, откъдето преди години разрешиха изпращането на девойки на тази възраст. Този факт подведе и мен, и журито да изберем Мира.

Тя, несъмнено, ще има опция да се пребори за короната следващата година, когато годините й няма да са проблем ", безапелационен бе лицензиантът на "Мис Вселена " Страхил Гановски, представен от в. Монитор. Той си върна правото да излъчи българската участничка в състезанието преди броени месеци, откакто от централата на форума се разграничиха от Маги Вълчанова, която бе отпред през последните две години. "Организаторите се свързаха с мен. Казаха, че тя не е изпълнила контракта си. Първата година по този начин и не организира конкурс, а изпрати служебно момиче от "Мис Национален тим ". Втората година пък организира някакъв конкурс, само че при затворени врата ", изясни тогава Гановски.

Финалът на "Мис Вселена 2017 " ще се организира на 26 ноември в Лас Вегас, като поръчка за присъединяване са дали над 70 страни. От родна страна за короната ще се бори Николета Тодорова. В момента тя работи с дизайнера Стоян Радичев и някогашната балерина Ана Петкова, а за Съединени американски щати 19-годишната хубавица ще замине при започване на идващия месец. Междувременно във Виетнам към този момент тече "Мис Гранд Интернешънал ". Третият по величина конгрес за хубавици започва на 5 октомври, а за българската представителка Ралица Кандова можем да гласуваме посредством онлайн приложение. "Тя съумя към този момент да се сприятели с девойките от Австралия и Филипините. Идеен мотор на състезанието е родственик на краля на Тайланд.

Ралица е втората българка, която взе участие в него, като в границите на близо месец претендентките ще прекарват по 2-3 дни в няколко провинции на Виетнам ", изясни шефът на "Мис Гранд Интернешънал " от българска страна Венета Кръстева. Целта, към която са се прицелили с Кандова, е класиране в топ 15, а премията за хубавиците в този лист е 1000 $. Първенката пък ще получи както доста по-голяма финансова инжекция, по този начин и правото да остане в централата на състезанието в Тайланд за една година. Дали някогашната ни гимнастичка ще успее да се пребори за короната във Виетнам, ще разберем на 25 октомври, когато ще се организира финалът на "Мис Гранд Интернешънал ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР