Моника Валериева се оказа не просто кифла“, но неграмотна кифла“.

...
Моника Валериева се оказа не просто кифла“, но неграмотна кифла“.
Коментари Харесай

Истината: Ето защо Меди я заряза! Моника Валериева се оказа неграмотен парцал

Моника Валериева се оказа не просто „ кифла “, само че необразована „ кифла “. Това се видя от нейна реклама на филъри в мрежата.

Плеймейтката написа „ хиорнова киселина “, вместо „ хиалуронова киселина “. С това провокира още веднъж доста въпроси по отношение на интелектуалния си потенциал и умствения си багаж.

Не е загадка, че Мони бе зарязана брутално от попфолк артиста Меди, който е с 5 години по-млад от нея. Истината е, че изпълнителят на „ Надежда “ може да наподобява елементарен чалгаджия, само че е с музикално обучение и не търпи простотията. Ето за какво не е чудно, че „ мина “ плеймейтката и я остави сама.

Моника неотдавна удари 34 година, а продължава да не може да откри мъж, който да е склонен да й направи бебе и да сътвори семейство с нея. Това е обикновено, тъй като даже богатите „ мутри “ не желаят жена, която става единствено за секс и за нищо друго. Вече даже и за това не става чак толкоз.

Валериева става за смях от години. Тя потегли да съди Люси Иларионов, че я дефинира като жрица на любовта по време на общото им присъединяване във „ ВИП Брадър “, само че не съумя да го осъди. Съдията отсъди в интерес на режисьора, с което на процедура удостовери, че Моника работи тъкмо това.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР