Моника Валериева и Меди шокираха с новината, че минават под

...
Моника Валериева и Меди шокираха с новината, че минават под
Коментари Харесай

Моника Валериева каза Да на Меди

Моника Валериева и Меди шокираха с новината, че минават под венчило. Тези дни първо моделката сюрпризира почитателите си в обществената мрежа, като разгласи: “Казах “ДА ”!

Постът й бе подсилен от видео, от което се вижда по какъв начин театралничи в красива булчинска рокля, с огромен пръстен на ръката си. Мелодията, определена за декор, е от песента “Да си тук ” на обичания й Меди.

“Тя сподели “Да ” е изписано в края на фрагментите. Моника Валериева е отбелязала и половинката си към обявата. Той пък на собствен ред също е споделил клипчето в профила си.



Любопитно е, че във видеото е посочена и датата 22.02.2023 година Предположенията са, че най-вероятно на тази дата ще бъде тяхната женитба. Моника дава отговор на нейни почитатели с емотиконки на младоженка, жених и сърце.



Дали двамата в действителност ще се оженят, или това са фрагменти от иден видеоклип на артиста, в който взе участие хубавицата, следва да разберем.

Още преди две години се заприказва, че Меди и Моника са двойка, а за любовта им изрично се разбра преди към година. Моделката постоянно съпровожда фолк артиста на участията му, вършат екскурзии отвън страната и постоянно посещават екзотични дестинации. Те се събираха и разделяха на няколко пъти.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР