Моника напусна Игри на волята по медицинска причина, след като

...
Моника напусна Игри на волята по медицинска причина, след като
Коментари Харесай

Моника от "Игри на волята" попиля Елвиса с думи на Емануела

Моника напусна " Игри на волята " по здравна причина, откакто счупи ръката си в епична елиминационна борба против трима противници.

Лечението ѝ ще продължи дълго, защото провалите са съществени, само че откакто излезе от шоуто, носителката на купата Мисис България призна всичко, което мисли за Мартин Елвиса, с който си размениха много грозни думи през последните ѝ дни в шоуто.

Моника бе посетител на Гала в " На кафе " и запитана какво тъкмо се е случило сред нея и Мартин, с цел да ескалират дотам връзките им, врачанката отвърна: "

Смятам, че той е лукавец и клеветник, само че освен в играта, а и в живота. Мартин е човек, който атакува по-слабите, с цел да изпъкне, да задоволи егото си. И не му прави чест, в противен случай, наподобява комичен, тъй като един същински мъжага не би си разрешил по сходен метод да обиди жена, и то в народен ефир. Той е въздух под налягане!

Един същински милионер не би влезнал в подобен вид предаване, с цел да търси показност. Лично от Емануела (фолк певицата Емануела, б.р.) знам, че той е търсил популярност цялостен живот, даже е търсил популярност на неин тил, само че не му се е получило ", съобщи с решителност Моника.

Припомняме, че в шоуто Мартин Елвиса изстреля цяла канонада от обвинявания против фризьорката от Враца, като жестокият скандал посред им втрещи всички.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР