money.bgПетролът се отрави към най-голямата си месечна загуба от май

...
money.bgПетролът се отрави към най-голямата си месечна загуба от май
Коментари Харесай

Петролът отчита най-слабия си януари от 1991 година насам

money.bg

Петролът се отрави към най-голямата си месечна загуба от май насам с бързото разпространяване на ковид, подхранващо опасенията по отношение на търсенето на доставки на суровината ще се свие.

Фючърсите регистрираха лека смяна на борсата в Ню Йорк в петък откакто паднаха до 5-месечно дъно в четвъртък. През януари цените се свиха с 15% - най-голямата загуба за този месец от 1991 година, откакто обсега на болестта се популяризира отвън Китай.

Ситуацията на пазара принуди Саудитска Арабия да упорства за незабавна среща, на която може да бъде взето решение за задълбочаване на съкращенията на добива за членките на ОПЕК.

" Петролният пазар е притиснат от една страна от възходящите опасения към търсенето, а от друга от увеличаващите се ресурси ", разяснява специалистът от Saxo Bank в Копенхаген Оле Слот Хансен.

Фючърсите на лекият недопечен нефт West Texas Intermediate (WTI) изгубиха 17 цента до 51,97 $ за барел по време на утринната търговия в Ню Йорк. От чаналото на януари сортът Brent е поевтинял с 12% и все още се търгува за 58,24 $ за барел.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР