Монделийз България пусна на българския пазар напълно нов шоколад Milka

...
Монделийз България пусна на българския пазар напълно нов шоколад Milka
Коментари Харесай

Монделийз България разширява портфолиото си от таблети с изцяло нов сегмент - Milka Darkmilk

Монделийз България пусна на българския пазар изцяло нов шоколад Milka Darkmilk в три примамливи усета. Milka Darkmilk е нещо ново и друго като артикул - шоколад, който съчетава богатия компактен усет на какаото с нежността на алпийското мляко, което придава мекост и деликатност, намалявайки наситения усет на какаото. Резултатът е напълно нов и новаторски артикул с внимателен усет и спомагателна нотка какао. Потребителите могат да избират всред чист шоколад с алпийско мляко и с високо наличие на какао, с късчета бадем и с късчета малина.

Делът на сегмента на шоколад, с високо наличие на какао, отбелязва растеж през последните години в България. Затова Milka Darkmilk е основан в отговор на търсенето и нуждата на потребителите да употребяват по-тъмен и малко по-какаово кондензиран шоколад, който в същото време да е внимателен като усет и топящ се в устата. „ Редица пазарни изследвания демонстрират, че вкусовите профили на консуматорите се трансформират с възрастта[1]. С течение на времето те от ден на ден желаят да пробват шоколади с високо наличие на какао. Много хора обаче считат, че така наречен мрачен шоколад е прекомерно настойчив и му липсва онази тактичност, която ценят в млечния шоколад[2]. Milka Darkmilk е идеалният избор точно за тези, които търсят внимателен шоколад с алпийско мляко с по-интензивен усет на какао ", споделя Севил Афъзова, бранд управител таблети в Монделийз България.

Milka Darkmilk не е просто още една версия друг усет на Milka, a нова шоколадова продуктова линия, която е допълнение към общоприетото портфолио на компанията.

Продуктите от новия сегмент под марката Milka се разграничават и с друг графичен дизайн и индустриален развой. Milka Darkmilk употребява нова шоколадова маса, която съдържа повече какаова маса, само че посредством изключително интензивно конширане (процес, при който се освобождава присъщата за какаото мъка и се реализира фина консистенция на шоколада) придобива характерни вкусови качества. Подобно на общоприетия шоколад Milka, Darkmilk съдържа 100% алпийско мляко. Тази съставна част, съчетана със характерния индустриален развой, подсигурява, че Milka Darkmilk се топи в устата ви. В резултат на това се получава съвършено уравновесен, изискан и внимателен млечен шоколад с натоварен усет на какао.

„ Портфолиото на Milka Darkmilk въпреки и формирано от три вкусни вкусови разновидността е единствено началото - несъмнено ще ги развием и в бъдеще, тъй като новите благоприятни условия се тестват сега ", разкрива Севил Афъзова.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР