Монарх Еърлайнс (Monarch Airlines) - петата по големина британска авиокомпания

...
Монарх Еърлайнс (Monarch Airlines) - петата по големина британска авиокомпания
Коментари Харесай

Петата най-голяма британска авиокомпания спря всички полети и отмени резервациите

Монарх Еърлайнс (Monarch Airlines) - петата по величина английска самолетна компания - приключи продажбите на билети, всички към 300 000 резервации за идни полети са анулирани, разгласи гражданската възухоплавателна администрация, представен от Би Би Си.

Около 110 000 пасажери са в чужбина и би трябвало да се приберат във Англия, поради което управляващите са организирали повече от 30 самолета да ги върнат в родината.

Клиентите, които би трябвало да излетят от Англия, са били посъветвани въобще не вървят на летището.

Монарх преговаряха с английската ГВА за възобновяване на лиценза си за продажба на пакети за почивки. Опитите това да се случи продължиха до среднощ в неделя, само че в последна сметка се провалиха.

Клиентите могат да ревизират новите си полети на уеб страницата на компанията - monarch.caa.co.uk. Те ще се състоят минимум 48 часа по-късно от в началото плануваното време за политане.

Авиокомпанията транспорти 6.3 милиона пасажери предходната година до 40 дестинации от летищата Гетуик, Лутън, Бирмингам, Лийдс-Брадфорд и Манчестър. Основана е през 1968 година, чиновниците ѝ са към 2 500 души. " Монарх " има самолетна компания, туроператорска компания и инженерно поделение.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР