Монако отново си осигури предимство в серията с Макаби Тел

...
Монако отново си осигури предимство в серията с Макаби Тел
Коментари Харесай

Монако направи втора стъпка към Финалната четворка

Монако още веднъж си обезпечи преимущество в серията с Макаби Тел Авив. Възпитаниците на Саша Обрадович съумяха да си върнат домакинското преимущество, откакто доближиха до триумф с 83:78 (22:16, 19:16, 19:25, 23:21) над Макаби в третия мач от серията, провел се в Тел Авив. Така монегаските повеждат с 2-1 победи в общия резултат и още в четвъртък ще разполагат с опцията да завоюват серията, в случай че още веднъж запишат победа на терена на своя съперник.

Отборът на Монако нанесе първия удар в мача и с непрекъснато показване от своя водач Майк Джеймс, който осъществя 18 точки единствено през първото полувреме, съумя да поведе с 41:32 на полувремето. След паузата отбраната на Макаби извърши задачата си и лимитира американската звезда на монегаските, които обаче също трансформираха тактиката си и започнаха да разчитат на останалите си оръжия като Джордан Лойд и Ели Окобо. Клубът от Княжеството удържа преднина от три точки след края на третата четвърт при 60:57, а в последния интервал не разреши на домакините да получат късмет за равнене и по този начин успеха отиде на сметката на Монако.

Джеймс приключи с 21 точки за триумфа на гостите. Джордан Лойд прибави 15 точки, Ели Окобо се регистрира с 12, а Джон Браун вкара 11 точки и овладя 5 битки.

Бонзи Колзън бе над всички за Макаби със 17 точки. Уейд Болдуин способства с 16 точки, 8 битки и 6 асистенции, а Лоренцо Браун завърши срещата с 12 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР