Момичето си мисли, че съпругът ѝ е на работа, а

...
Момичето си мисли, че съпругът ѝ е на работа, а
Коментари Харесай

Трагедия: Момиче инвалид с амнезия всеки ден отново разбира, че мъжът ѝ я е изоставил

Момичето си мисли, че брачният партньор ѝ е на работа, а по-късно се оказва, че той я е изоставил поради заболяването. Жителката на Казан Вероника, страдаща от амнезия след интервенция, всеки ден още веднъж претърпява ужаса на развода с мъжа си Максим. Това написа " Маш ".


След комплицираната интервенция момичето станало неработоспособен. Ръцете и краката на Вероника отказали, тя отчасти изгубила паметта си. Момичето помни какво се е случвало преди заболяването и си мисли, че мъжът ѝ е на работа. Но това, че той се е отказал от нея, тя по никакъв метод не може да си спомни.
През ноември предходната година Максим подал документи за бракоразвод. Съобщава се, че мъжът в началото рядко навестявал Вероника, а по-късно липсващ. " Ако искаше, той би пристигнал, по всевъзможен метод щеше да пристигна при жена си ", споделя майката на момичето.

В момента Вероника още веднъж се учи да върви и приказва. Основният ѝ асистент продължава да бъде майка ѝ - дамата прави всичко по силите си, с цел да излекува щерка си.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР