Момичето-мечта, актьор и муза на Валентино, Зендая, е определена за

...
Момичето-мечта, актьор и муза на Валентино, Зендая, е определена за
Коментари Харесай

Зендая е обявена за една от най-влиятелните личности за 2022 г.

Момичето-мечта, артист и муза на Валентино, Зендая, е избрана за една 100-те най-влиятелни персони на 2022 година на списание TIME. Заснета от Камила Фалкес за нейната лична корица на списанието, актрисата носи рокля на Valentino Anatomy of Couture Collection в присъщия за марката ослепителен, червен колорит.
Творческият шеф на Валентино, Пиерпаоло Пичоли, отпразнува новината, като похвали Зендая за нейната непримиримост, мощ и присъща достоверност като персона.

„ Зендая е мощна и гневна млада жена, която употребява гения и работата си, с цел да изрази себе си и своите полезности “, споделя Пичоли в изказване. „ Зендая е Valentino DiVa и лице на марката и аз се гордея, че е оповестена от TIME за една от 100-те най-влиятелни персони за 2022 година, тъй като тя съвършено въплъщава и съставлява това, което марката и аз отстояваме през днешния ден. ”
   Вижте тази обява в Instagram.

 

„ Тя има способността да съобщи актуален романтизъм, трансформирайки творението на Валентино в нещо извънредно “, продължава той. „ Тя споделя полезностите на идентичността на едно потомство, за което приказва, по нейния най-спонтанен, персонален и напредничав метод. Тя е достоверна, нежна и в това време мощна и без подозрение е най-мощният глас на едно потомство. ”

Режисьорът Денис Вилньов който е работил със Зендая по “Дюн ”, написа за нея, че тя „ прави усещане, че е родена някъде надалеч в бъдещето. Тя е безконечна и може да направи всичко. ”

„ Тя наподобява безстрашна, корените й са дълбоки и ми харесва, че към момента се смее като дете. Зендая е бъдещето. И няма нищо по-утешително за мен. Това е единствено началото. "
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР