Момичето, което пострада най-сериозно от падналото на улица Богомил“ дърво,

...
Момичето, което пострада най-сериозно от падналото на улица Богомил“ дърво,
Коментари Харесай

Родителите на пострадалите от дърво деца подават общ иск срещу общината


Момичето, което пострада най-сериозно от падналото на улица „ Богомил “ дърво, е със спукан прешлен и по лекарско наставление би трябвало да е изцяло обездвижено най-малко за седмица, показа нейният татко Светослав Атанасов пред БНР.

Той прибавя, че по свое предпочитание са отказали хоспитализация през вчерашния ден, само че след консултация с неврохирург фамилията може да преосмили решението си. По думите му, останалите три деца, които бяха ударени от дървото и изписани след обзор в болничното заведение са в положително положение.

Родителите ще решат в понеделник дали да подадат иск против общината.

По думите на Светослав Атанасов той персонално е алармирал „ Паркове и градини “ освен за злощастното дърво пред блока, само че и за други, които им се костват рискови.

От общинското дружество и от кметството в регион „ Източен “ отхвърлят да са получавали подобен сигнал – нито по писмен, нито по телефона. Заместник – шефът Георги Николов изясни, че повторната инспекция на падналата слива е посочила, че тя е била със гниене в основата, само че здрава в горната си част, което би могло да заблуди специалистите при огледа.

По думите му ресурсите на предприятието са незадоволителни, с цел да се реагира на всички сигнали и издадени заповеди и по тази причина пресяват най- незабавните в шестте региона на града.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР