Момичето е в неизвестност от 22 февруари, когато семейството й

...
Момичето е в неизвестност от 22 февруари, когато семейството й
Коментари Харесай

ОДМВР продължава специализираните полицейски действия по установяването на 17-годишната Ивана от Дупница

Момичето е в неопределеност от 22 февруари, когато фамилията й потърси помощ да бъде открита. Непълнолетната Ивана бе оповестена за общодържавно търсене незабавно след декларираното от родителите й. В районно управление (на МВР) Дупница бе основан щаб под управлението на шефа на ОДМВР ст. комисар Св. Григоров, в работата му се включиха и чиновници на ГДНП, бяха открити контакти с сътрудниците от регионалните дирекции на Министерство на вътрешните работи в Югозападна България. За работата на терен бе зает забележителен кадрови запас на Министерство на вътрешните работи – няколко хиляди служители на реда, жандармеристи, пожарникари, запас на Горското стопанство, планински спасители.

В първите 7 дни в работата на терен интензивно се включиха и доброволци. Пребродена бе голяма територия, постоянно ни затрудняваха и неприятните метеорологични условия.

" Получихме необятната социална поддръжка както от локалната власт, по този начин и от доброволци, въпреки от време на време да не постигахме естетика, неоспорим остава фактът, че идеята ни е една: Да намерим Ивана ", обявиха от полицията.

Работата по издирването на Ивана продължава посредством разнообразни оперативни начини, а претърсването на терен се прекратява от на следващия ден.

Всяка информация, обвързвана с Ивана, ще бъде детайлно проверявана, с цел да реализираме стремежи резултат.

По случая е формирано и досъдебно произвеждане и дейностите се реализират под надзора на прокуратурата.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР