Момичета ще се обучават на дигитално предприемачество в Бургас. Целта

...
Момичета ще се обучават на дигитално предприемачество в Бургас. Целта
Коментари Харесай

Момичета ще се обучават на дигитално предприемачество в Бургас

Момичета ще се образоват на цифрово предприемачество в Бургас. Целта на плана е от ден на ден млади дами да стартират работа в областта на предприемачеството, технологиите и нововъведенията. За задачата е нужно образование, начален опит и познания, който да заинтересоват и вдъхновят младежите. Безплатното образование е за девойки от 12 до 18 години.То стартира на 14 юни и ще продължи три дни.
Такива семинари, на които участниците ще получат нужните съществени познания ще се проведат в разнообразни градове на страната. На тях девойките ще имат опция да подобрят своята подготвеност в региона на цифровото предприемачество и ще научат методите по които се създават мобилни приложени, които да са в интерес на обществото.
От 14 до 16 юни в постройката на Бизнес Инкубатор ще се състои самодейността, която има за цел повече девойки да се приготвят и да станат част от бизнес средата в Бургас.

Индустриален и логистичен парк – Бургас, община Бургас и Джуниър Ачийвмънт България са уредници на семинара. Финансиран е от Европейския институт за нововъведения и технологии.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР