Момичета, излизайте с богати мъже! Спрете да ги използвате за

...
Момичета, излизайте с богати мъже! Спрете да ги използвате за
Коментари Харесай

Мис Плеймейт избухна с житейски съвети към дамите

" Момичета, излизайте с богати мъже! Спрете да ги употребявате за тези глупави облекла, а ги използвайте за познания, опит и да ви създадат същия предприемач като тях. Да пътувате и да се развивате, а един ден като ви оставят, да може да кажете, че сте бизнес дама. "

Този апел към девойките насочи вездесъщата Нора Недкова. Мис Плеймейт избухна в неподражаемия си жанр по тематиката за заможните дами и златотърсачките, към които насочи и още един значителен съвет.

" Не може единствено с това долу и да мрънкаш за пари - би трябвало да дадеш, с цел да получиш. Ето - аз съм красива жена, добра стопанка, предан човек и добър другар. Знам какво давам и по какъв начин да получавам ", изясни Нора.

Варненската хала изясни, че харесва единствено интелектуалци. Заможни, несъмнено.

" Важно е за мен един мъж да е богат или най-малко в развой на развиване на бизнес, който да ме тласка напред. С какъвто се събереш, подобен ставаш ", безапелационна е в житейските си възгледи русокосата мацка.

Недкова си спомня, че на по-млади години, когато гаджето й е давало пари, блондито ги пръскала " за отпадъци и излизания ". " Сега парите ги влагам в прекарвания. Мога да не си закупувам чанта за 5000 лева, а за 500 ", горда е със своя бизнес усет за спестявания моделката, която не стопира да обикаля света, сравнявайки цените у нас и зад граница, написа " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР