Момичета, дойде онова време, което се повтаря веднъж на четири

...
Момичета, дойде онова време, което се повтаря веднъж на четири
Коментари Харесай

Съвети за женско оцеляване по време на Световно

Момичета, пристигна това време, което се повтаря един път на четири години. Когато той анулира всичките ви срещи и общи проекти. Когато не помни всичко друго, което се случва към него. Когато гледаш тъжно към отдалеченото за тв приемника, тъй като е окупирано.

Световното състезание по футбол в Катар 2022 е в разгара си и всички тези картинки, които ви описахме доскоро евентуално сте ги преживявали и изстрадвали по собствен личен метод.

Ако нямате късмета мъжът до вас да не е футболен почитател или пък самата вие да сте запалена по играта, би трябвало да се приготвите душевен за тези няколко седмици, в които в главата ви ще кънтят съдийски свирки и крясъци от трибуните.

Мъжът ви като че ли е влезнал в друго измерение, участва тялом, само че не и духом, и вие сте принудена да продължите живота си до края на Световното. Не се безпокойте, вяра има и всичко има своя край , само че до момента в който този край въпреки всичко пристигна, би трябвало да знаете няколко златни съвета за женско оцеляване по време на Световно.
 Съвети за женско оцеляване по време на Световно  Съвети за женско оцеляване по време на Световно  Съвети за женско оцеляване по време на Световно  Съвети за женско оцеляване по време на Световно
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР