Момиче разказа как с брат му примамват ученички онлайнАндрю Тейт

...
Момиче разказа как с брат му примамват ученички онлайнАндрю Тейт
Коментари Харесай

Андрю Тейт остава още 30 дни в ареста

Момиче описа по какъв начин с брат му примамват ученички онлайн

Андрю Тейт и брат му Тристан ще останат в ареста до 27 февруари. Румънски съд удължи периода на задържането им с 30 дни, предават международните организации, представени от.

Бившият кикбоксьор и инфлуенсър и брат му са разследвани по обвинявания в полово принуждение, трафик и употреба. Двамата отхвърлят.

Властите настояват, че братята са били част от проведена незаконна група, която е експлоатирала дами, като ги е принуждавала да основават порнографско наличие. Все още не са им повдигнати обвинявания.

Бившият кикбоксьор има милиони почитатели в интернет - макар че е неразрешен от уеб сайтове като TikTok, Instagram, Фейсбук и YouTube поради женомразки мнения. Той се реалокира в Букурещ преди пет години и беше задържан предишния месец след обиск в дома му.

В същото време момиче описа пред Би Би Си по какъв начин Тейт се опитал да се сближи с нея. Дария Гуса била 16-годишна ученичка, когато получила персонално известие в Инстаграм от близо 20 години по-възрастния мъж. " То гласеше единствено " Румънско момиче " и някакви кокетни емотикони - споделя Дария. - Бях объркана, тъй като имах [само] 200 почитатели, а това беше частен акаунт ".

Подобно нещо се случило с още една тийнейджърка.

" Беше явно, че сме девойки от гимназията ", споделя Дария. " В биографията ни имаше „ гимназия “ и всичко останало. Мисля, че съгласно мен той просто се опитваше да откри девойки, които са допустимо най-невинни или наивни ".

Тя не дала отговор на известието, само че нейни приятелки го създали.

Сега Дария учи в университет във Англия. Тя е щерка на румънски политик. Не се тормози да приказва намерено, за разлика от други.

В интернет е оповестен и видеоклип, в който наподобява, че Андрю Тейт инструктира другите по какъв начин да подхождат към дамите в обществените медии. Например като ги питат къде са. „ Понякога поставям изцяло безсмислено емотиконче най-после: няколко череши, портокал или ягода “, споделя по какъв начин го прави той. После ги канил на разходка из града. Брат му пък постоянно почнал с: „ Красива си “.

Дария споделя, че млади мъже на нейната възраст обожават 36-годишния Тейт и дефинира това като огромен проблем.

Няма нищо нелегално в това братята Тейт да се свързват с девойки на 16 или 17 години онлайн или да ги канят на среща, само че показанията на младите дами, дружно с мненията на Андрю Тейт онлайн, допускат авансово плануван способ за определяне на контакт, отбелязва Би Би Си.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР