Момиче от Кърджали. Завършва средното си образование с отличие. Най-добрата,

...
Момиче от Кърджали. Завършва средното си образование с отличие. Най-добрата,
Коментари Харесай

Германци откраднаха умно, но бедно момиченце от Кърджали! Историята е невероятна

Момиче от Кърджали. Завършва междинното си обучение с отличие. Най-добрата, споделят близки и познати. Владее съвършено немски. Чужденци пък наблюдават развиването й. Веднага след дипломирането я пращат към Германия. Всичко е платено-университет, интернат, дава се стипендия. И един ден като приключи, най-вероятно ще остане да работи за Тях, там.

Родителите отхвърлят да приказват по тематиката, прецизира 24rodopi. Дори крият настойчиво къде в действителност е щерка им. На обществени помощи са. Сигурно и по тази причина изпитват боязън. Защото бедността от дълго време е сложила отличните си дипломи по стените на скромното им жилище.



„ Следят децата ни още от началното учебно заведение. И по-късно дават предложения за тях зад граница. Вземат най-хубавите ни и обещаващи мозъци “, настояват в таен уклон жителите в дребния квартал на момичето.

Тук вероятността е тъжна. Възможности за най-бедните са приказка без хепи енд. Общество, пленено от „ калинкаджийство “, не стопира да брои черните точки. Партии се трансфораха в кей за неудачници. Всичко е като в огледалния свят, който провокира един развой на необратима емиграция.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР