MOMENTS by Andre Tokev е хубав пример как един шеф

...
MOMENTS by Andre Tokev е хубав пример как един шеф
Коментари Харесай

ДА! MOMENTS by Andre Tokev е истинско удоволствие

MOMENTS by Andre Tokev е прекрасен образец по какъв начин един началник може да гради империя от заведения с друг темперамент, като резервира стила, а не прибягва – като други основни тв готвачи – към вериги за кебапчета и кюфтета.

Представено като коктейл бистро, това в действителност си е ресторант, който е изискан минималистично, в духа на модернистичната постройка на Узунджовска на метри от бул. Витоша, само че менюто му е безусловно максималистично.

В него има вариации на тематика българска кухня в нов прочит – вижте гарнираните пити, както едно време викаха на пиците, със сирене по шопски и други приумици, и се забавлявайте, до момента в който хапвате.

Има и съвършени европейски десерти, останахме доста удовлетворени от кайзершмарна. Има и други прелестни кулинарни оферти. А има, както може да се чака, и коктейли.

Някои са отново с български привкус – рози с розе примерно, има и класики като обичаното ни Дайкири, има и изненади. Изобщо, същинско наслаждение.

За похлупак, разполага се с дребна, само че приятна градина. А феновете на шоукукинга могат да гледат осъществяванията на готвачите, вместо фейсбука си.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР