Моментният възход във формата на Манчестър Юнайтед продължава с пълна

...
Моментният възход във формата на Манчестър Юнайтед продължава с пълна
Коментари Харесай

Астън Вила не спря да атакува, но победата бе за хитрия Юнайтед

Моментният напредък във формата на Манчестър Юнайтед продължава с цялостна мощ. В неделната вечер " алените дяволи " взеха извънредно сложното си посещение на Астън Вила с 2:1. В Бирмингам селекцията на Ерик Тен Хаг имаше и сериозни мигове, само че показва върхова централизация в основните моменти от футболното съревнование.

С триумфа си през днешния ден Юнайтед събра 41 точки и остава на шестата позиция, Астън Вила е тъкмо пред манчестърци, само че към този момент единствено с пет пункта повече по отношение на тях.

Гостите откриха резултата в 17-ата минута посредством Расмус Хойлунд. Хари Магуайър отигра по добър метод центриране от корнер, а датският му сътрудник се оказа на точното място, с цел да означи от непосредствена непосредственост.
 Нотингам - Нюкасъл 2:3 в мач от Висшата лига
Нюкасъл победи Нотингам в екшън с пет гола

Ето по какъв начин се разви дуелът

До паузата домакините натиснаха съществено, а серия отлични спасявания направи постоянно подложеният на критика Андре Онана. Камерунецът блесна с прословут инстикт при изстрел от надалеч на МакГин и обстановка " очи в очи " против Рамзи.

Втората част предложи още от същото, а Юнайтед в последна сметка капитулира в 67-ата. Тогава защитата на гостите не се оправи добре при корнер на Вила и позволи Дъглас Луиз да остане непокрит и осъществя от няма и метър.

И когато всички чакаха поврат, хората на Тен Хаг откраднаха цялостния комплект от точки след тъкмо попадение на нормалния воин в такива обстановки - Скот Мактоминей. Шотландецът засече с глава чудесно центриране на Дало и постави точка на разногласието на " Вила Парк " в 86-ата минута.
 Уест Хем - Арсенал 0:6 в мач от Висшата лига
Без благосклонност! Арсенал извади тежката артилерия и унижи Уест Хем в дома на " чуковете "

" Артилеристите " още веднъж се приближиха до върха
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР