Моментът е исторически, наистина можем да говорим за втора Елизабетинска

...
Моментът е исторически, наистина можем да говорим за втора Елизабетинска
Коментари Харесай

Мария Касимова-Моасе: Камила няма да има други права, освен за публична показност


Моментът е исторически, в действителност можем да приказваме за втора Елизабетинска ера, тъй като самата Елизабет II освен като кралица, само че и като наличие в международен мащаб съумя да сътвори собствен почерк.

Това сподели за Euronews Bulgaria Мария Касимова-Моасе, съветник по етикет и протокол.

Той е станал мерило за това по какъв начин от тук нататък, когато искаш да оставиш почтено име в политикта, би следвало да се държиш.

В нейните пълномощия не влиза това да беседва за политика, даже когато посреща посланици. Но тя е умеела освен със знаци, само че и с дипломатически език, възпитаван от генерации в кралската институция, да каже това, коет мисли по недиректен, само че доста безапелационен метод.

Убедена съм, че съветниците, които крал Чарлз III има, не биха го посъветвали по никакъв метод да имитира това, което майка му правеше , само че несъмнено, да има последователност. Чарлз сигурно няма харизмата на майка си.

По мотив купата на Камила – кралица-консорт – Касимова-Моасе сподели, че тя ще съпътсвтва своя брачен партньор по всички събития на равнище кралица, само че в действителност няма да има тази стойност. Тя нама да може да взе участие в никакви други решения и няма други права с изключение на тази обществена показност. Камила се държи почтено в едно по-тихо наличие до Чарлз и покорност.

Вижте цялото изявление във видеото.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР