Момчил Василев е на 25 години, от гр. София. По

...
Момчил Василев е на 25 години, от гр. София. По
Коментари Харесай

От Китай до Арената на Игри на волята: Вижте Момчил от сезон 5 днес!

Момчил Василев е на 25 години, от гр. София. По специалност е софтуерен инженер. Завършил е бакалавърска степен в Китай. Отива там без да знае езика и го научава самичък. Завършва трети по триумф. Има научни изявления и става трети на Световната купа по физика в Китай. Спортува всеки ден и се занимава с жиу-жицу. Обича реда. Влиза в “Игри на волята ” с брат си Васил. 

Момчил напусна предаването на финала, класира се на почетното второ място.
                             

В четвъртък хазаин на „ Черешката на тортата “ по NOVA бе точно той.  Момчил представи любимото си място в рисковото риалити – „ Арената “. Той е един от първите гости на новата морска " Арена ", която е с големи, зрелищни мащаби. За разлика от множеството участници, които избират Резиденцията, спортистът се усеща най-добре измежду пясъка на " Арената ".

Вечерята му започна със салата от тиквички, патладжани, белени домати и сирене, завършени като кулите на Ханой. За главно домакинът приготви пиле с картофено пюре, а десертът, който поднесе на компанията са палачинки.
                             

Усетиха ли адреналина участниците, стъпвайки още веднъж на " Арената " на „ Игри на волята “? Какво най-силно го е впечатлило при престоя и образованието му в Китай и каква изненада е подготвил за компанията Момчил? Какви подаръци подари на гостите си и какви оценки получи в края на вечерта, гледайте в „ Черешката на тортата “ във видеото нагоре!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР