Момчил ДойчевВсеки ден, в който тази война продължава, е пагубен

...
Момчил ДойчевВсеки ден, в който тази война продължава, е пагубен
Коментари Харесай

Президентът Радев се оказа участник в руската хибридна война срещу България

Момчил Дойчев

" Всеки ден, в който тази война продължава, е гибелен за Украйна, Русия и всички нас. Това се отразява неизбежно на всички избори - и в Европа, и в Съединени американски щати, и на всички места по света. Ние ще избираме на тези и на идващите избори сред войната и мира. Всеки наш жител е задължен да си дава сметка за това ".

Това вчерашно изявление на така наречен " български президент " - президент за " българските " путинофили, тиранофили и мракобеси - в действителност повтаря най-новата съветската хибридна опорка. Тя първо бе спусната по съветския " Первый канал " преди 2 месеца в предаването " Большая игра ". В това предаване взе участие и прононсирания като основен съветски разузнавач Николай Малинов, - определен за " генеральный секретар " на новия Коминтерн - началник на Рашистерна на Путин. В това предаване основният съветски политтехнолог Кисельов сподели безусловно следното: " Това са последните избори ( става дума за предстоящите), в които България ще избира сред войната и мира ". Радев през вчерашния ден безусловно цитира тази най-нова опорка на съветската хибридна война срещу България!

Докога ще поносим отпред на страната да стои русороб и разгорещен бранител на съветската война срещу Украйна, България, Европа и целия цивилизован свят?
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР