Момчил ДойчевСлед като Ленин умря (1924), се оказа, че второто

...
Момчил ДойчевСлед като Ленин умря (1924), се оказа, че второто
Коментари Харесай

Кратък курс по История на КПСС и след нея: И Путин ще се окаже враг и предател на Русия

Момчил Дойчев

" След като Ленин умря (1924), се оказа, че второто лице в партията, другарят Троцки, е изменник. Каменев, Зиновиев, Бухарин и Сталин смъкнаха Троцки и го изгониха от Съюз на съветските социалистически републики (1927). Но след няколко години се оказа, че Каменев, Зиновиев и Бухарин също са врагове и вредители. Тогава доблестният приятел Хенрих Ягода ги арестува (1936).
Малко по-късно Ягода е задържан като противников сътрудник от Ежов (1937). Но след няколко години се оказа, че Ежов не е приятел, а елементарен изменник и противников сътрудник. И Берия го арестува (1938).

След гибелта на Сталин (1953) всички схванаха, че и Берия е изменник. Тогава Жуков арестува Берия (1953 г.). Но Хрушчов скоро научи, че Жуков е зложелател и конспиратор. И изпрати Жуков в Сибир. А малко по-късно се разкри, че Сталин също е зложелател, пакостник и изменник (1956). А с него и по-голямата част от Политбюро. Тогава Сталин е изваден от мавзолея, а Политбюро и включилия се към тях Шепилов са изгонени от честните партийци, отпред с Хрушчов (1957). Минаха няколко години и се оказа, че и Хрушчов е волунтарист, лъжец, авантюрист и зложелател.

Тогава Брежнев изпрати Хрушчов в пенсия (1964). След гибелта на Брежнев се оказа, че и той е пакостник и извършител за застоя (1964-82). След това се смениха двама, които никой даже не съумя да запомни (1982-85). И тогава на власт пристигна младият и деятелен Горбачов. И се оказа, че цялата партия била партия на вредители и врагове, само че той в този момент ще оправи всичко. И по този начин се разпадна Съюз на съветските социалистически републики (1991). А Горбачов се оказа зложелател и изменник. “ След това пристигна Елцин и забрани Комунистическа партия на Съветския съюз. Но по-късно и Елцин се оказа изменник. Затова пък той уточни честния чекист Путин за собствен правоприемник. Путин повдигна да изправи падналата империя, само че тъй като стартира война с целия цивилизован свят, няма да може да стане стопанин на света. И по тази причина също след време ще се окаже зложелател и изменник на Русия.

И по този начин до края на света…
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР