Момчето, заснето в унизителен клип в Пловдив заедно с Чеченеца,

...
Момчето, заснето в унизителен клип в Пловдив заедно с Чеченеца,
Коментари Харесай

Прокуратурата за унижаваното момче: Няколко пъти е отказало да участва

Момчето, снимано в позорен клип в Пловдив дружно с Чеченеца, Куката и Емили, няколко пъти е отказало да взе участие във видеото. Това оповестиха от прокуратурата в града.

Младежът, който е на 20 години и със специфични просветителни потребности, не е бил заплашван.



Инфлуенсърите Емили, Чеченеца и Тошо Куката са към този момент с повдигнати обвинявания за безчинство поради гаврата с момчето. Те са арестувани за 72 часа и прокуратурата ще изиска непрекъснатото им задържане. За закононарушението Наказателно-процесуален кодекс планува отнемане от независимост до 5 години. Това стана ясно на брифинг на Районната поркуратура - Пловдив.

Районна прокуратура-Пловдив се самосезира след изявления в медиите и беше формирано досъдебно произвеждане за хулгански дейности, съобщи Петър Петров, областен прокурор на Пловдив.

На общ прочут на тримата от клипа е било предоставено да откри елементарно податливо лице на операции, който да изиграе ролята на куче и да бъде водено на каишка на обществено място. Момчето в началото отхвърля, само че след упорито разбиране, че ще стане " ужасно прочут ", той се съгласява.

Възползвайки се от добродушието на потърпевшия, тримата снимат клипа и без даже да го покажат на потърпевшия и без да го уведомят, че ще го разгласяват, клипът е качен в страницата на единия в Youtube.

Тримата са арестувани - двама от тях в Пловдив, Емили - в София.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР