Момчето, което оцеля – Хари Потър, се сдоби с нова

...
Момчето, което оцеля – Хари Потър, се сдоби с нова
Коментари Харесай

Хари Потър омагьосва с мобилна игра, вдъхновена от Pokemon Go

Момчето, което оцеля – Хари Потър, се снабди с нова мобилна игра, която се обрисува да докара до идната огромна еуфория, откакто преди три години дребни и огромни се състезаваха за хващането на покемони в Pokemon Go.

Приложението носи името Harry Potter: Wizards Unite, а основателите й от Niantic са същите, налели основите и на играта за джобните чудовища.

Геймплеят е сходен като на предшественика. Фенове на поредицата за вълшебника обикалят из улиците в опит да уловят в действително време и място така наречен Foundables. Това са мемоари, хора и предмети, които са разместени из пространството или заличени, откакто светът е белязан от мълниеносното проклинание, носещо името Calamity.

Сред почитателите, които към този момент имаха шанса да се снабдят и да проследят играта, тя е усъвършенствана версия на Pokemon Go. Намирането на тези Foundables не е толкоз рисковано, доколкото даже и да стоиш на едно място до момента в който приложението е отворено, след няколко минути скъпият спомен ще се появи в близост.

Предполага се, че до това облекчение се стига, откакто играчи даже катастрофираха, с цел да стигнат до бленуваните от тях покемони в Pokemon Go. Въпреки това, означават запалянковците на тематика Harry Potter: Wizards Unite, намирането на Foundables не е толкоз елементарно, че да провокира досада и досада.

Бета версия на играта, създадена за Android, бе пусната в Нова Зеландия още през април, а месец по-късно се завъртя и в Австралия. От през днешния ден Harry Potter: Wizards Unite е налична във Англия и Съединени американски щати.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР