Момчетата на 2020-та са тук. Още от януари обещава да

...
Момчетата на 2020-та са тук. Още от януари обещава да
Коментари Харесай

Топ коафьорът Георги Петков с осми ексклузивен календар представящ символи на мъжката красота и сила - slava.bg

Момчетата на 2020-та са тук. Още от януари дава обещание да бъде горещо (или най-малко на пръв поглед) и заслугите са на българския топ фризьор Георги Петков, който за осма поредна година показва своя извънреден първокласен календар с черно-бели фотографии на момчета за образец, които няма да ви оставят равнодушни.

По традиция, календарът е отдаден на мъжката хубост и мощ – такава, каквато я виждаме в класическите мостри на предишното и в същото време, отразяваща трендовете в модата и естетиката на идната година.
За фон през идващите дванайсет месеца неслучайно са определени всепризнати знаци на мъжкото предимство и превъзходство като бързи коли и хангар за самолети, допълващи новата тематика на календара – красивото татуирано тяло, което от антични времена е израз на мощ и неуязвимост, безкомпромисна самонадеяност и непрекъснат блян към придвижване. А основните герои за 2020 година сигурно я отразяват съвършено, добавяйки доза изискан съблазън пред обектива на Диляна Флорентин.

„ От всички календари, които сме снимали досега, това може би е най-мащабният план.” – разяснява Георги Петков. „ Специално за присъединяване си в него, в България пристигнаха два фактически сполучливи модела в света на мъжката мода – Савио и Паулино, работещи за марки от ранга на Giorgio Armani. А Жак и Кристиян са български модели, които не са познати у нас, само че стремглаво развиват кариерите си на открито. Общото сред тях са освен красивите татуирани тела, само че и мощното им наличие, което не можеш да подминеш. Резултатът е визия, която ще бъде позната на хората, само че действително няма да са виждали в никакъв случай до момента.”

Гледайте клип от ефектната фотосесия в Инстаграм
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР