Момчета помогнаха на момиче, което бе спретнало самостоятелно пътнотранспортно произшествие

...
Момчета помогнаха на момиче, което бе спретнало самостоятелно пътнотранспортно произшествие
Коментари Харесай

Младежи помогнаха на уплашено момиче, претърпяло ПТП

Момчета помогнаха на момиче, което бе спретнало независимо пътнотранспортно произшествие на пътя с. Горица - посока Варна. За случката споделя в обществените мрежи Иван Иванов - един от групичката, стекли се на помощ на момичето.

Докато се прибирал с приятелите си, те станали очевидци на независимо ПТП. Иван споделя, че момичето, чиято кола е изхвърчала в канавката, било доста разтревожено и депресирано - тя е плакала на кормилото, даже от боязън не е слязла от колата, с цел да огледа дали има породени вреди.

Момчетата незабавно се отзовали на помощ на момичето, изпаднало в безпомощно положение и по най-бързият метод са извадали автомобила от канавката.

Иван Иванов работи във компания за денонощна пътна помощ и за офроуд закъсали и в тази връзка той споделя следното: " Не всичко е пари, първо би трябвало да сме хора. Не всички пътни помощи " режат глави " Има и хора измежду нас. ". Постъпката на момчетата трогна стотици във Facebook, които не икономисаха поздравите си към Иван и бригадата.

Ето я и обявата на Иван Иванов в оригинал:

" Не всичко е пари, първо би трябвало да сме хора! Докато прибирахме закъсал автомобил от с. Горица посока Варна, станахме очевидци на независимо ПТП. Момичето плачеше депресирана на кормилото, без да слиза от боязън да огледа колата. Решихме да й оправим деня, като я извадихме допустимо най-бързо. Не всички пътни помощи " режат глави ". Има и хора измежду нас. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР