Момчета и момичета пребиха ученик, заснеха побоя с телефони и

...
Момчета и момичета пребиха ученик, заснеха побоя с телефони и
Коментари Харесай

Ученици пребиха свой връстник, заснеха и разпространиха клип

Момчета и девойки пребиха възпитаник, снимаха побоя с телефони и го качиха в интернет. Кадрите с принуждение възмутиха поданици на столичния квартал „ Лагера” и обществените мрежи. На видеото се вижда по какъв начин група младежи нанасят побой на момче в междублоково пространство. Причината е момиче. Насилието се е разиграло след Коледа. А случая има и продължение - десетки въоръжени и маскирани младежи се върнали, с цел да отмъщават. Това подтикнало поданици на квартала да се намесят, като повикат и полиция.

Замесените в тази ситуация са младежи на 14-15 години. Според очевидци те са деца от „ Лагера” и други квартали. Тормозът продължавал от месеци наред.

Свидетел от квартала описа, че единствено преди 2-3 дни е видял младежите, които прииждали на вълни. „ Бяха се събрали несъмнено 50-60 човека”, описа очевидецът. Това били младежи, които идвали да си отмъщава за набитото момче.

„ С няколко мои другари успяхме да потушим напрежението. Бяха с маски, качулки. Иззехме им оръжията – револвер, тръба, бухалки”, сподели очевидецът. „ Изглеждаха като бандити, а като им махнахме маските – това са дечица”.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР