Момчешката британска банда от 90-те Take That, Лайънъл Ричи, който

...
Момчешката британска банда от 90-те Take That, Лайънъл Ричи, който
Коментари Харесай

Take That, Кейти Пери и Бочели на сцена в Уиндзор за коронацията на крал Чарлз

Момчешката английска тайфа от 90-те Take That, Лайънъл Ричи, който през 2022 година бе въведен в Залата на славата на рокенрола, американската певица Кейти Пери - това ще са единствено част от звездите, които ще излязат на сцена не къде да е, а в двореца Уиндзор.

Те ще са част от концерта по случай коронацията на новия английски крал Чарлз, оповестяват медиите на Острова. Историческото събитие е на 7 май, а концертът ще се излъчва онлайн в мрежата на публичната медия BBC.

Оперният артист Андреа Бочели също ще пее пред близо 20 000 посетители, колкото се чака да проследят на място в двореца историческата гала - в дует с баритона сър Брин Терфел. На сцената ще се качат още певицата и текстописец Фрея Райдингс и класическият соул композитор и продуцент Алексис Френч.

Гари Барлоу, Хауърд Доналд и Марк Оуен от Take That потвърдиха присъединяване си в изказване: „ Това ще бъде първото ни шоу онлайн след турнето Odyssey през 2019 година, и на каква сцена ще се върнем! Огромна група и оркестър онлайн, хор, военни барабанисти, замъка Уиндзор и празнуването на нов крал. Нямаме самообладание. “

Лайнър Ричи сподели: „ Да споделяш сцената с другите реализатори на коронния концерт е събитие, което се случва един път в живота и ще бъде чест и празник ”

Кейти Пери, която е и дипломат на Британския азиатски концерн, учреден от краля, сподели, че е разчувствана да взе участие и „ да помогне да се хвърли още повече светлина върху Фонда за отбрана на децата на Британския азиатски концерн, чиято работа включва начинания на място за набиране на средства, с задачата да се намерят решения за трафика на деца ”.

Артистите ще бъдат подкрепени от музиканти от международна класа, в това число оркестър от 70 души и хаус бенд, включващ групата Massed Bands of the Household Division и струнния оркестър на графинята на Уесекс, разкрива BBC. Шоуто ще включва извънредно присъединяване на Coronation Choir - разнообразна група от особено подбрани публични хорове и фенове артисти от цяла Англия.

Подробности за церемонията по коронацията на крал Чарлз бяха оповестени на фона на данни от изследване на YouGov, съгласно които болшинството от британците не се интересуват от историческото събитие. В проучването, извършено измежду повече от 3000 възрастни този месец, 35% от запитаните споделят, че „ не ги е грижа доста “ за коронацията, а 29% признават, че въобще не ги интересува. Силно ангажирани са към 31% от хората. Въпреки тези данни се чака 46% да гледат церемонията или да вземат участие в празниците, свързани с нея.

Това е първата коронация във Англия от 2 юни 1953 година, когато на престола се възкачва майката на Чарлз - кралица Елизабет II. Тя умря на 8 септември 2022 година на 96 години.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР