Момче на име Кийт Пиърс току-що отпразнува 10-ия си рожден

...
Момче на име Кийт Пиърс току-що отпразнува 10-ия си рожден
Коментари Харесай

10-годишно момче получи странно петно на крака си. Лекарите не разпознаха причината и две седмици по-късно, то си отиде

Момче на име Кийт Пиърс преди малко отпразнува 10-ия си рожден ден. Той изяде тортата, смеейки се с други деца.

Но тъкмо един месец по-късно, кракът му получи странна издутина, която се е образува в средата на крайници, като че ли направена от маркер.

Една седмица по-късно, след няколко визити при фамилния доктор, Кийт стартира да се оплаква от мощна болежка в крайници, неприятно се подува и момчето отива до болничното заведение в незабавното поделение.

В същото време, необичайно мрачно леке ​​в средата на тумора е станал безусловно злокобен взор …

Лекарите са решили, че това е бързо прогресиращ рак, до момента в който майка му се опитвала да им кажа, че това е ухапване подобно от паяк. Въпреки това, лекарите са толкоз загрижени за почернялото място, че пренебрегнали тази опция. Предписали лекуване със мощни антибиотици.

Два дни по-късно, лекарите стигат до заключението, че е налице мощен сепсис. Те се пробват да спасят момчето благодарение на незабавна интервенция, само че детето изпада в кома и никога не се разсънва. Съдебните специалисти заключават, че повода за гибелта е ухапване от паяк-отшелник, който провокира съществени затруднения.


Този тип паяк е един от най-опасните в Америка: Пуска отрова, която предизвиква некроза на тъканите. Най-голямата заплаха имат ухапвания при деца и възрастни хора, за които те могат да бъдат съдбовни. Това е, което се е случило с Кийт …

Ето една фотография на това, което се случва, откакто насекомото нападна.


Учените към момента учат резултатите на паяк и неговата отрова. Според изследвания, в множеството случаи след захапване остава неусетен, само че един път на всеки пет години, лекарите ги дефинират като съдбовни. Саможивият паяк обича да се изкачва в човешките жилища и да се скрива под леглото.



 

lekuvai.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР