Момче и момиче са загинали, блъснати от автомобил на тротоар

...
Момче и момиче са загинали, блъснати от автомобил на тротоар
Коментари Харесай

Момче и момиче загинаха, пометени от шофьор с книжка от 2 месеца

Момче и момиче са починали, блъснати от автомобил на тротоар покрай кръстовището на столичните булеварди " Сливница " и " Константин Величков ", оповестиха от полицията.

По информация на Министерство на вътрешните работи тежкият случай е станал минути преди среднощ. Мъжът и дамата са били на тротоара в региона на пешеходна пътека.

Те са били блъснати от лек автомобил, лидерът на който е изгубил ръководство. По първична информация пристигналите на място служители на реда са създали проби за алкохол и опиати на водача. Те са негативни.

Водачът е 18-годишен, имал е брошура по-малко от 2 месеца. Най-вероятно той не е съумял да спре, като не е забелязал готвещите се да пресекат на пешеходна пътека младежи.

Мястото на случая е отцепено от полицията. Продължават следствените дейности. Очаква се малко по-късно от Министерство на вътрешните работи да излязат с още информация по случая.

Две коли за спешна помощ са били изпратени на мястото на тежката злополука в София, оповестиха тази заран от Спешна помощ. Сигналът за произшествието е бил подаден към 20 минути след среднощ. Загиналите са мъж на 23 години и момиче на забележима възраст 18-19 години.

Водачът на лекия автомобил не е потърпевш, прецизираха още от Спешна помощ.

От Столична дирекция на вътрешните работи изрично опровергаха информации, че преди трагичния случай е имало гонка с полицията.

Пътният специалист Диана Русинова разяснява трагичния случай:

Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР