Моля за извинение, хиляди пъти моля за извинение!, настоя във

...
Моля за извинение, хиляди пъти моля за извинение!, настоя във
Коментари Харесай

Паулу Коелю се извини на Франция за обидите на Болсонаро срещу Брижит Макрон

" Моля за опрощение, хиляди пъти апелирам за опрощение!, настоя във видеоклип в акаунта си в Twitter бразилският публицист Паулу Коелю след оскърбителни и много недипломатични към Франция изявления на президента на Бразилия Жаир Болсонаро във връзка рецесията с пожарите в Амазония, съобщи Франс прес.

" Това е едно малко тъжно видео, с което желая да помоля за опрощение френските си другари, президента на Франция, брачната половинка на президента на Франция за истеричната, бих споделил, рецесия на Болсонаро към Франция ", съобщи той.

Докато Амазония гори те не разполагат с никакъв мотив и единственото, което вършат, е да наскърбяват, да отхвърлят, да приказват какво ли не, с цел да не поемат своята отговорност, добави Коелю, един от най-четените създатели в света.

Неуважително изявление на Болсонаро по адрес френската първа дама Брижит Макрон накара президентът Еманюел Макрон да пожелае искрено, пред медии от целия свят, на " бразилския народ в най-скоро време да има президент, чието държание да е на висотата на поста му ". /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР