Моля всички българи, помогнете да не се забрави случаят с

...
Моля всички българи, помогнете да не се забрави случаят с
Коментари Харесай

Убитите Ани и Явор в София се готвели за сватба

Моля всички българи, помогнете да не се не помни казусът с тези две деца, бащата на момчето

Бащата на починалото момче при тежката злополука на бул. „ Сливница ” – Павлин Стоянов, прикани за правдивост от ефира на Нова телевизия. Той показа в „ Здравей, България ”, че синът му и другата жертва - Ани, се готвели за женитба.

„ Моля всички българи, помогнете да не се не помни казусът с тези две деца. Ани и Явор се обичаха доста, щяха да се женят. Един палач на пътя ни лиши от всичко. Заради вашите деца да създадем нещо и да спрем тези убийци. Синът ми нямаше нито едно пътно нарушаване. Винаги ми споделяше „ Тате, би трябвало да се внимава ". Къде ни е страната в този момент? Няма я ”, сподели Стоянов. И добави, че двамата починали се прибирали у дома в злощастната нощ.

По думите му занапред ще се запознае със случая. „ Момичето е убито на светофара, синът ми е изхвърчал на 300 метра. Как да си го обясня? Неадекватно е ", показа Павлин Стоянов.

Припомняме, че млад водач с брошура от 3 месеца блъсна и умъртви двама души на бул. „ Сливница ” в София в понеделник. Инцидентът е станал на пешеходна пътека, където жертвите пресичали. След като ги блъснал, лидерът забил колата си в дирек.

След тежкия пътен случай десетки се събраха на митинг на мястото на произшествието. Те настояха Министерство на вътрешните работи и общината да вземат ограничения за ограничение на скоростта в региона.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР