„Моля се за всички семейства и жени, които са били

...
„Моля се за всички семейства и жени, които са били
Коментари Харесай

Дъщерята на Ар Кели е срещу него

„ Моля се за всички фамилии и дами, които са били наранени от дейностите на татко ми “. Това написа дъщерята на Ар Кели – Джоан, във връзка обвиняванията против R&B изпълнителя.

20-годишното момиче се извини в Instagram, че досега е мълчала за половия тормоз, който той е оказвал на голям брой дами.

„ Всеки, който ме познава персонално или ме е следял през годините, знае, че нямам връзка с татко си. Нито пък приказвам за него “, разяснява тя и увери, че в никакъв случай не е обичала да разяснява своя персонален живот, нито този на другите, само че сега желае да го направи, тъй като усеща, че „ нещата излизат отвън надзор “.

Вместо да отбрани рапъра, Джоан разгласи, че застава зад неговите жертви, които е малтретирал полово, както и техните фамилии. Тя акцентира, че ѝ е било доста мъчно да вземе вярно решение на чия страна да застане.

„ Наясно съм що за човек е. Израснах в тази къща. Изборът ми да не приказвам за него и това, което той прави, е за моето успокоение и прочувственото ми положение “, продължава дългият ѝ пост в обществената мрежа.

Младото момиче написа още, че миналата година е била сложна за нейното семейство и благодари на хората, които я поддържат. То настоя Ар Кели да получи заслуженото за действията си.

Ар Кели се снабди с обвинявания за полов тормоз след излизането на кино лентата „ Да преживееш Ар Кели “. В него няколко дами, измежду които малолетни, описват за издевателството, който са претърпели.

Източник: tialoto.bg
Снимка: IStockphoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР