Молебен за здравето на патриарх Неофит отслужиха в БлагоевградМолебен за

...
Молебен за здравето на патриарх Неофит отслужиха в БлагоевградМолебен за
Коментари Харесай

И царят се моли за здравето на патриарха, призова да вярваме повече в бъдещето на България

Молебен за здравето на патриарх Неофит отслужиха в Благоевград
Молебен за изцелението на българският патриарх Неофит, бе отслужен преди обяд през днешния ден в храм „ Въведение Богородично “ в Благоевград, съобщи кореспондентът на БГНЕС в града.

Молебенът бе отслужен след обичайна неделна литургия.

„ На молебенът за здраве ще се помолим за него, за здраве и дълъг живот, с цел да може да управлява нашата черква “, сподели отец Кирил.

На молебен за здраве на българския патриарх в столичния храм „ Света Троица “ участва и Симеон Сакскобургготски, за чието изграждане е дал пари неговият татко цар Борис III. На българския патриарх Неофит Сакскобургготски пожела „ с божия воля да се възвърне час по-скоро, а ние да гледаме ползите на България “.

Бившият министър-председател разяснява неналичието на народен спор в тези сложни времена, в които България се намира наоколо до тежки геополитически спорове.

Трябва да мислим на първо място за България и да имаме вяра в нейното бъдеще, съобщи някогашният министър председател (2001-2005) и цар на България (1943-1946) Симеон Сакскобургготски.

Трябва да сме по-спокойни, да мислим на първо място за страната, а след това за политически цели, сподели още той.

Според него би трябвало да има повече разговор и по-малко нападателно отношение.

„ Повече религия в бъдещето на България и повече взаимоотношения, които да почиват на християнските полезности “, прикани Симеон Сакскобургготски.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР