Молдовските политици Сергиу Тофилат и Генадий Косован шокираха телевизионните зрители,

...
Молдовските политици Сергиу Тофилат и Генадий Косован шокираха телевизионните зрители,
Коментари Харесай

Политици се сбиха по време на TВ дебат в Молдова

Молдовските политици Сергиу Тофилат и Генадий Косован шокираха телевизионните фенове, като се сбиха по време на дискусионно предаване, съобщи Българска телеграфна агенция.

Тофилат, който е някогашен консултант на президентката Мая Санду, нокаутира Косован - някогашен заместник-министър на вътрешните работи, и му направи захват към шията. Сцената се разигра в предаване по малкия екран нощес.

Видеозаписи, оповестени в интернет, демонстрираха, че в началото Косован остава имобилен след случката.

Съобщено беше, че ситуацията се е изострила, откакто Тофилат обидил Косован по време на разгорещена полемика за политическата обстановка в Молдова. После Косован плиснал чаша вода в лицето на Тофилат.

Наложило се предаването да бъде прекратено. По-късно във Facebook беше оповестена фотография, показваща по какъв начин двамата мъже още веднъж стоят умерено един до различен и си стискат ръцете, само че на назад във времето към момента се виждаха парамедици.

" Всичко е добре, когато свършва добре ", написа публицистичният екип, само че също по този начин съобщи, че сходни прояви на принуждение ще се санкционират в бъдеще.

Преди към седмица и половина молдовците избраха нов парламент, в който партията на прозападно настроената Санду получи безусловно болшинство.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР