Молба до Светия Синод ще подава плеймейтката Златка Райкова, пише

...
Молба до Светия Синод ще подава плеймейтката Златка Райкова, пише
Коментари Харесай

От любов към Джизъса, Златка със специална молба до Светия синод

Молба до Светия Синод ще подава плеймейтката Златка Райкова, написа " Галерия “.

Блондинката желае да разтрогне църковния брак с някогашния си Павел Лазаров, с цел да може да се венчае за сегашния си избраник Благой Георгиев. За задачата обаче православният канон изисква да се подаде молба до Синода.

Едва след утвърждение плеймейтката ще може да се венчае пред Бога за футболиста.

Русата Златка имаше връзка преди 10-ина години с Павел, който, между другото, към днешна дата живее на фамилни начала с Преслава и е татко на първородната дъщеричка на фолк певицата.

Когато плеймейтката се влюбва в него, не знае, че Лазаров в действителност има брачна половинка на име Емилия и чака дете от нея. " Щом разбрах, доста плаках, само че той ме увери, че ще се разведе “, жалваше се Златка пред медиите. Някъде по това време плеймейтката подписва църковен брак с Павел, като даже се хвали със фотоси от церемонията. Скоро по-късно обаче Златка го зарязва поради душевен тормоз от страна на някогашната му.

Трябва да отбележим, че Райкова в никакъв случай не е сключвала цивилен брак с Павел.

Духовното лице ги е венчало без брачно удостоверение, което съгласно канона е възможно, само че и е персонален избор на свещеника.

След Лазаров плеймейтката смени още много мъже, само че по този начин и не анулира църковния брак. Сега, когато с надълбоко набожния Благой Георгиев възнамеряват женитба, Златка би трябвало час по-скоро да разтрогне венчавката. В противоположен случай Джизъса в никакъв случай няма да й елементарни.

" Благо доста държи на църковния брак. За него това е нещо свещено и не е изключително удовлетворен, че благоверната му към този момент е била венчана за различен “, описват негови близки.

Процедурата по разтрогването не е изключително комплицирана, стига църковното удостоверение да е у Златка. " След разглеждането на постъпилата молба за бракоразвод към епархийския съвет, документ за църковен бракоразвод се дава от митрополията на епархията, където се е състояла венчавката “, изяснява пред " Галерия “ духовно лице. Но добавя, че сходни разводи не могат да се вършат до безспир – църквата позволява до 5 венчавки.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР