Мокри са пътните настилки в Пловдив и областта, съобщи за

...
Мокри са пътните настилки в Пловдив и областта, съобщи за
Коментари Харесай

Вижте каква е пътната обстановка в Пловдивско

Мокри са пътните настилки в Пловдив и региона, заяви за Радио „ Фокус “-Пловдив дежурният в Областно пътно ръководство. През миналото денонощие на всички места е валяло дъжд с изключение в региона на Студенец и село Здравец, където е валяло сняг. Няколко ограничавания за придвижвания на МПС са встъпление в област Пловдив.

Целогодишна е възбраната за придвижване на моторни транспортни средства по пътя Белица-Загражден-Давидково, в сектора от км 13 до км 18. Забранено към момента е придвижването на камиони по-високи от 4 метра през тунелите по пътя Асеновград-Нареченски бани. Забранено е също прекосяването на камиони над 12 тона по пътя Поповица-Болярци. Обходният маршрут за водачите е по пътя Поповица-Садово-Кочево-Болярци.

Повишена заплаха от падащи камъни има по пътищата в планинските региони. Водачите би трябвало да карат деликатно по направленията Бачково-Нареченски бани, Кричим-Стамболийски и Юговско ханче-Югово-Лъки-Здравец, поучават от Областно пътно ръководство. Проходът Троян-Кърнаре остава затворен за придвижване на всички моторни транспортни средства.

Движението в Пловдив е интензивно. Традиционно колони от коли се образуват по булевардите „ Христо Ботев “, „ Цар Борис III Обединител “, „ Източен “, „ Руски “, „ Васил Априлов “ и „ Шести септември “, както и по входно-изходните артерии. Затворен за придвижване е секторът от ул. „ Христо Г. Данов “, в правата сред ул. „ Антим I “ и ул. „ Свети Климент “ поради строително-ремонтни действия. Очаква се благоустройството да завърши до края на април. Като обходен маршрут може да се употребява трасето ул. „ Антим I “ – ул. „ Скайлер “ – ул. „ Софроний Врачански “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР