Мокри, но нормално проходими са пътищата в област Смолян, съобщи

...
Мокри, но нормално проходими са пътищата в област Смолян, съобщи
Коментари Харесай

Паднали камъни затрудняват движението по пътя Смилян – Рудозем

Мокри, само че обикновено проходими са пътищата в област Смолян, заяви за Радио „ Фокус “ – Смолян дежурният в Областно пътно ръководство – Смолян. Времето е облачно. През деня не са получавани сигнали за произшествия по пътищата в региона. Малко преди 17.00 часа е получен сигнал за паднали камъни по пътя Смилян – Рудозем.

Водачите би трябвало да карат с нараснало внимание и съобразена скорост по това направление. Отворен за придвижване на коли до 12 тона е обходният маршрут Влахово – Орешец на огромното свлачище по пътя Смолян – Мадан, край Тикале. Другите различни направления на затворения път са Смолян – Смилян – Рудозем за тежкотоварни коли и Смолян – Фатово – Рудозем за леките коли. Движението по пътя Проглед – Пампорово, на 2,5 км след разклона продължава да се реализира в едната лента, поради проваляне на пътен прием.

Мястото, което е с дължина към 100 метра е обозначено със знаци. По пътя Лъки – хижа „ Момчил левент “ и по пътя Момчиловци – Славейно е лимитирано придвижването за товарни коли над 12 тона. По пътя Широка лъка – Девин би трябвало да се кара с нараснало внимание поради проваляне на пътен прием. По направлението Бял извор – Изгрев – Неделино водачите би трябвало да се движат деликатно поради подкопаване на пътното платно. Движението по пътя с. Арда – с. Горна Арда остава лимитирано за МПС с тегло над 10 т, заради проваляне и притеснение на една от пътните ленти. В град Смолян пътните настилки по улиците са мокри.

Автомобилният трафик е с нормалната си натовареност за края на работния ден. По-интензивно е придвижването по централните улици, кръстовищата и входно-изходните артерии на града. Продължава работата по пътя квартал Устово – Смолян, където придвижването остава лимитирано в едната лента поради проваляне на пътното платно. Участъкът се намира на към 1 км след Устово, посока Смолян е и с дължина към 20 метра.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР