Можете да споделите лиценза с приятели и семействотоКато един от

...
Коментари Харесай

Как да купим истински Office 2021 само за €13,39? До 62% отстъпка в Keysfan Mid-Year Sale!

Можете да споделите лиценза с другари и фамилията

Като един от наложителните софтуерни артикули за компютри, серията Microsoft Office постоянно е била първият избор за множеството хора! Трудно е да бъдете работлив, без да имате конфигурирани потребни офис стратегии на вашия компютър или преносим компютър. Но защото Microsoft Office 2021 е на цена от $439,99 в формалния уеб страница, в случай че решите да се абонирате дълготрайно, това е обвързвано с доста режийни разноски. Затова по-добрият ви избор е да вземете същински и на ниска цена Microsoft Office 2021!

Сега, в акцията на Keysfan можете да купите последната версия Office 2021 Professional единствено за €26,99! Имайки поради другите потребности на потребителите, Keysfan също по този начин предлага разнообразни комбинации от Office 2021, като да вземем за пример при най-рентабилната – за 5 компютъра – всеки лиценз за Office 2021 коства едвам €13,39! Можете да споделите офис софтуера с приятелите или фамилията си! Има и пакети от Office 2021 и Windows с до 62% отстъпка!



До 62% отстъпка за Office 2021 и пакети ( ваучър: BKS62 )

Сега е най-хубавото време да си купите Windows 10 – от, където всички Windows системи се оферират с отстъпка до 50%! Това значи, че можете да се сдобиете с същински и на ниска цена Windows 10 Pro за по-малко от 10 евро!

Windows стартира от €6,06 ( ваучър: BKS50 )

Още версии: 62% отстъпка за Office и  пакети ( ваучър: BKS62 )

50% ОТСТЪПКА за други Windows версии ( ваучър: BKS50 )



Keysfan предлага също необятна селекция от, в това число игри от висок клас, антивирусен програмен продукт, програмен продукт за редактиране на видео и разнообразни други приложения и стратегии. Можете да се възползвате от невероятни оферти за прочут програмен продукт като Ashampoo PDF Pro 3 или IObit Driver Booster 9 Pro.

Практични софтуерни принадлежности за компютъра

За да се усъвършенства потребителското преживяване, процесът на извършване на покупки в Keysfan е оптимално банален и елементарен. След заплащане кодът за активиране на софтуера и подробни указания за инсталиране ще бъдат изпратени до вашата пощенска кутия в границите на минути. В процеса на инсталиране и потребление потребителите могат да се свържат с професионалния екип за обслужване на клиенти на Keysfan когато и да е, в случай че имат въпроси, 24/7 онлайн (имейл за връзка: [email protected]). Keysfan дава доживотно следпродажбено обслужване, което значи, че може да разчитате на поддръжка до момента в който употребявате софтуера.

Ако желаете да научите повече за Keysfan, можете освен да отидете на уеб страницата им посредством горната връзка, само че и да ревизирате повече действителни мнения от консуматори в Trustpilot.

спонсорирана публикация
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР