Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за понеделник, 26 ноември 2018 г.

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Тревожите се ненужно за значимо събитие през днешния ден, защото всичко ще мине даже по-добре в сравнение с сте си представяли. С силата, която блика от вас обаче успявате да болестите всички към себе си. Не оставяйте нищо на случайността, когато става дума за персоналните ви взаимоотношения.

Телец

Имате потребност от нови усещания и естествено ще извършите всичко, с цел да ги получите. За новите неща ще ви би трябвало повече увереност. Извадете смелостта от торбата с вълшебните оръжия и никой не би могъл да ви победи.

Близнаци

Денят е удобен за многообещаващи настоятелен контакти. Възможности за възстановяване на финансовото ви положение. Нещата ще ви излеждат прекомерно значими и съществени. Не позволявайте това да ви стряска.

Рак

Доста постоянно ще сменяте настроенията, което ще обърква близките, а на вас ще ви носи незадоволство. Давайте си къси почивки, заобиколете се с красиви неща и дишайте надълбоко. Вечерта ще ви донесе много по-приятни страсти.

Лъв

Натоварващи задължения в професионален и персонален проект. Заети сте с прекалено много неща едновременно, което в избран миг може да се окаже много изтощително. Преценете на кое можете да се посветите сега и не се колебайте да отложите останалите си каузи.

Дева

За мнозина денят ще бъде много претрупан. Професионални или персонални задължения свързани с много разкарване запълнят напълно времето ви. Не позволявайте да ви разиграват. Ако сте настоятелни ще съумеете.

Везни

Денят подсказва, че за всички ще стартират трансформации в персонален проект. Предизвикателствата, с които ще се сблъскате през днешния ден изискват цялостна централизация и увереност от ваша страна. Бъдете подготвени да дадете мнението си по значим въпрос и не допускайте да ви заловен неподготвени.

Скорпион

Денят може да стартира с напрежение, само че няма какво да сторите. Преобърнете предвидимото и се забавлявайте с това, което получавате. Това ще ви даде нови гледни точки към една позната обстановка, която ще ви въодушеви по метод, който не очаквате.

Стрелец

Днес сте доста изнервени и най-малкото нещо ще е способно да ви разпали. Вземете ограничения и внесете баланс в живота си. Всичко е във опциите ви, не изпускайте момента и действайте. Вечерта отделете време единствено за себе си.

Козирог

Бъдете естествени и по-малко се гневете на близките, в случай че не желаете да ги отдалечите от себе си. Има доста аргументи да се включите в мероприятие от социална значителност, за това не се отхвърляйте. Ако в душата ви няма обич, скоро ще я откриете.

Водолей

Дайте преимущество на нещата, които са ви приятни и ще се освободите по-бързо от напрежението. Напрежението на миналите дни се отразява неподходящо и на връзките ви с близките, с изключение на на бизнеса и парите ви, от което страдате всички.

Риби

Доста чудноват е денят за вас. Имате потребност от отмора и уединение, с цел да намерите още веднъж вътрешния си център, обаче странни събития ще ви объркат. Приемете го като тест за опазване на вътрешния мир.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР