Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за петък, 21 декември 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

След като сте стигнали до днешния ден, желаете отмора, тъй като към този момент просто нямате сили за нищо. Много скоро ще се изморите да бездействате и ще желаете да се върнете към нормалните си отговорности, само че през днешния ден просто би трябвало да си починете.

Телец

Вашата помощ е извънредно значима за вашите другари и близки през днешния ден. Някой от тях ще бъде доста ангажиран през днешния ден и ще се нуждае от вас. Помогнете му, без да се колебаете, всичко положително се връща рано или късно.

Близнаци

Бъдете по-наблюдателни от нормално, не се знае от къде може да изскочи истината. Потърсете човек, който вижда света по друг метод, ще се допълвате ужасно и ще бъдете съвършен екип във всяко начинание.

Рак

Днешният ден е доста подобаващ да бъдете извънредно внимателни. Хората са на всички места и са подготвени да опитат всичко, с цел да съумеят и да привлекат вниманието върху себе си. Бъдете деликатни, тъй като може някой да ви подведе.

Лъв

Днес ще откриете, че ви е по-трудно от всеки път да накарате приятелите си да се концентрират, само че това не е ваша работа, нали? Очаквайте дребни проблеми, които ще саботират проектите ви за деня.

Дева

Хората към вас се нуждаят от помощта ви и то незабавно. Налага се да се оттеглите от своите отговорности за малко и да им помогнете да се оправят с техните. Днес е страховит миг да получите малко бонус точки от ориста.

Везни

Опитайте да отворите нова врата за себе си през днешния ден, наложително би трябвало да се възползвате от опциите, които ви се отварят, в случай че желаете да постигнете някакъв триумф.

Скорпион

Може да ви е мъчно да бъдете съсредоточени през днешния ден, само че сигурно не сте единствените. Нещата ще стават все по-добре за вас, до момента в който продължавате в този дух. Време е да си извършите отмора.

Стрелец

Прекарайте днешния ден с вашата сантиментална половинка или с доста непосредствен човек. Важно е да се чувствате удобно и в свои води. Ще почувствате огромно облекчение от напрежението, което е към вас в последно време.

Козирог

Опитайте да не се притеснявате ненужно за дълготрайните проблеми- тъкмо в този момент би трябвало да се справите с действителния свят. Добра концепция е да се погрижите за всичко, което наподобява проблематично, незабавно щом се появи.

Водолей

Ако ви е мъчно да се справите с деца или сътрудници, пробвайте да бъдете по-спокойни и уравновесени и подходете към тях с положително. Ако се карате, няма да постигнете нищо хубаво. Може да е мъчно да задържите страстите си, само че пробвайте.

Риби

Не сте изцяло сигурни тъкмо какво се случва, само че знаете задоволително доста, с цел да вдигнете плещи и да продължите напред. Нещата ще станат доста по-интересни за вас в идващите няколко дни.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР