Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за неделя, 30 септември 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Изненадващо посещаване или случайно неправилно изтъкване значи, че през днешния ден ще чувствате града си като непознат - и ще му се наслаждавате с голямо наслаждение! Вашата велика сила ви оказва помощ да получите още повече от живота си.

Телец

Днес не би трябвало да имате доста неприятности, които виждате през булото на илюзията през днешния ден. Хората към вас през днешния ден се усещат доста самодоволни. Използвайте интуицията си през днешния ден.

Близнаци

Опитайте да не сте прекомерно разсеяни или разочаровани през днешния ден - хората в действителност желаят да видят по-дълбоката ви страна, тъй че може да се наложи да забравите за заниманието най-малко за малко. Това е един добър ден, да се успокоите и да оставите другите да дойдат при вас.

Рак

Днес ще ви се коства, че всичко се чупи или унищожава. Може да става въпрос единствено за материални неща, само че може да се отнася и за връзките ви с хората. Трябва да сте в положение да запазите всичко в главата си.

Лъв

Погледнете дребните елементи втори, даже трети път, преди да вземете някакво съществено решение. Необходимо е да бъдете малко скептично настроени към детайлите, с цел да не пренебрегнете някои, който в действителност е значим.

Дева

Съсредоточете се върху дома си през днешния ден, даже в случай че пътувате или не сте наоколо. Може би просто желаете да се обадите на вашето семейство, или може би е време да се задействате пролетното разчистване, което отлагате от дълго време.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР