Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за сряда, 08 август 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Много изненади ще получите през днешния ден, тъй че ще би трябвало да предизвикате своята еластичност. Много е значимо да запазите здравия си разсъдък, макар многото страсти, които ще ви обвземат през днешния ден. Ще съумеете да се справите с всички трудности.

Телец

Днес ще бъдете изправени пред неприятната действителност и заради тази причина ще се наложи да сте крепко стъпили на земята. Мобилизирайте се, съберете мислите си и не позволявайте на нищо да пречупи духа ви.

Близнаци

Ако сте чувствате отдръпнати или усещате, че не сте на мястото, на което желаете да бъдете, можете да потърсите виновника в огледалото. Вярно е, че хората към вас, както и събитията оказват напън върху вас, само че виновността е напълно във вас.

Рак

Днес ще бъдете в центъра на събитията и всички погледи ще бъдат във вас, тъй че пробвайте да покажете най-хубавото от себе си и да се визиите във допустимо най-хубавата светлина. Останете правилни на себе си, все пак.

Лъв

Днес бъдете извънредно деликатни с хората. Много внимавайте на кого се доверявате, тъй като ще бъдете заобиколени от недобронамерени хора. Запазете тайните си за себе си. Не споделяйте даже на най-близките си хора през днешния ден.

Дева

Правете повече. Стремете се да постигате от ден на ден и повече. Ако спрете да го вършиме, ще останете на едно място и ще спрете развиването си, а това въобще не е хубаво. Бъдете наясно с опциите си и не се подценявайте.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР