Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за неделя, 29 юли 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Ще започнете да се обучавате за нещата, които ви вълнуват. Без значение дали ще бъде във официална конюнктура или у дома, значимото е, че ще получите нова информация, която е потребна.

Телец

Ще вършиме положително усещане, където и да отидете, с помощта на острия си разум. Справяте се шокиращо бързо с всичко. Денят е подобаващ за празненство или събиране с другари.

Близнаци

Слушайте деликатно какво ви споделят приятелите ви през днешния ден. Опитайте да се вслушате в посланията, които ви изпращат подсъзнателно. Ще се справите с тази задача елементарно.

Рак

Днес ще би трябвало да употребявате всичката си сила. Времето за проекти изтече, в този момент е време да започнете да действате. Разбира се, би трябвало и да се забавлявате, до момента в който вършиме тези неща.

Лъв

Днес ще ви се наложи да избирате сред кариерата и персоналния си живот, само че за благополучие не става въпрос за непрекъснато. Очаквайте отчаяние през днешния ден.

Дева

Денят не е подобаващ за огромни покупки. Почти несъмнено е, че в случай че изчакате малко, ще получите по-добра оферта. Някои неща не могат да чакат, само че забавете най-малко тези, които могат.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР