Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за неделя, 24 юни 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Опитайте да накарате приятелите или фамилията ви да пазарят с вас. Ще ви се отрази ужасно, ще се отърсите от всички проблеми и ще се чувствате доста добре. Ще бъдете заредени с позитивна сила по-късно.

Телец

Вашият мозък е жаден за нови познания, информация и провокации. Дайте му това, от което се нуждае. Намерете някаква нова, потребна информация, сигурно ще ви бъде от изгода в бъдеще.

Близнаци

Днес би трябвало да си поставите за цел да се справите със личните си страсти и потребности преди всичко. Оставете всички останали на назад във времето, въпреки всичко най-важното е вие да сте добре. По-късно помогнете и на другите.

Рак

Днес ще откриете нови дълбочини в себе си и може да решите, че през днешния ден е идеалният ден за нови изследвания. Денят е доста подобаващ да разширите персоналните си благоприятни условия.

Лъв

Обърнете внимание на вашите видения и музи днес- може да откриете, че имате повече от задоволително благосклонност, с цел да наблюдавате най-хубавите от тях. Моментът е подобаващ да започнете пътешестване.

Дева

Днес ще ви е извънредно мъчно да разграничавате нещата, това е частично, тъй като не вярвате изцяло на вашата вътрешен глас. Уверете се, че имате достъп до по-дълбоките си инстинкти.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР