Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за четвъртък, 03 май 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Предстои ви огромно фамилно събиране през днешния ден, което ще бъде по-ползотворно, в сравнение с очаквате. Имате повече общи неща с далечните си родственици, в сравнение с в миналото сте си мислели.

Телец

Някой има потребност от вашата помощ, само че се тормози да ви помоли непосредствено. Ще усетите, че въпросния човек желае да ви каже нещо, по тази причина пробвайте да го предразположите да приказва.

Близнаци

Днес ще се почувствате в действителност привързани към някого и хубавата вест е, че и той отвръща със същото. Това ще ви зареди с доста позитивна сила и ви предстоят доста изненади.

Рак

Днес е благополучен ден за вас. Прекарайте времето си с обичаните хора и се насладете на в действителност скъпите неща в живота. Бъдете признателни за всичко, което имате и се усмихвайте.

Лъв

Днес сте много продуктивни, тъй че не спирайте да се борите за нещо по-голямо и по-добро. Можете да постигнете повече, в сравнение с очаквате, само че би трябвало да бъдете деликатни за детайлите.

Дева

Днес се чувствате най-добре у дома, заобиколени от обичаните хора, тъй че прекарайте деня по този метод. Няма да имате никакви спорове и проблеми у дома, следва ви един спокоен ден.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР